Ambassade van België in Servië
Home Departementen Consulaire Zaken Reizen naar Servië

Reizen naar Servië

Op de website van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken kunt u algemene informatie terug vinden over de diverse praktische aspecten die verbonden zijn aan reizen in het buitenlandLees meer...

Om naar het buitenland te kunnen reizen, hebt u officiële reisdocumenten nodig. Klik hier om de laatste stand van zaken raad te plegen betreffende de vereiste reisdocumenten voor Belgen die naar Servië reizen.

Opmerking: Het directoraat van de Servische verkeerspolitie bevestigt dat er geen internationaal rijbewijs is vereist. Indien u problemen ondervindt tijdens verkeerscontroles kan worden gebeld met +381 64 8929085 (Engelssprekend). Er zal u gevraagd worden de juiste plaats aan te geven waar de controle plaatsvindt.

Het reisadvies van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken over Servië wordt op regelmatige basis aangepast. Klik hier om toegang te krijgen tot de laatste versie.

Indien u algemene informatie over Servië zoekt, dan kun u de links die de Belgische ambassade in Belgrado heeft samengesteld raadplegen.

In geval u moeilijkheden ondervindt tijdens uw verblijf in Servië, gelieve dan onderstaande links raad te plegen over Belgen in nood:

  • Klik hier voor algemene informatie
  • Klik hier voor lokale informatie